Si të bëjmë një kartolinë 3D

7051

1.  Merrni disa letra :
Qofshin ato letra printeri  letra për vizatim apo letra konstruksionesh. Letra mund të jetë në cdo ngjyrë.

2.  Përthyejeni  letrën në mes.

3.  Bëni 2 preje ne vendin përgjatë vendit ku keni përthyer fletën (ku doni te dali figura).
Sa më e gjatë të jetë e prera aq më afër  fundit të kartolinës do të jetë .

4.  Palosni pjesën që keni prerë.

5.  Vizatoni diçka çfarë mund t’ju pëlqejë ju (njerëz ,re, apo pemë). Pastaj priteni vizatimin me kujdes.

Në këtë tutorial ne kemi mendnuar të vizatojmë një gjarpër që delë nga kartolina.Eshtë e mira që vizatimi të zgjidhet pak dhe me temën që keni shkruajtur kartolinën që të jetë akoma më mbreselënëse dhe më e papritur për mikun tuaj.

6.  Vendosim vizatimin brenda kartolinës 3D
Përdorni adeziv(ngjitës role të tejdukshëm) ose vinovil (po shumë pak)  për të vendosur  figurën në vendin e duhur dhe kur të mbyllni kartolinën shikojeni nëse figura ka madhësinë e duhur.

Total 23 Votes
4

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?