Si të vizatojmë një tulipanë

12061

1.  Vizatoni një rreth dhe një vijë të gjatë të lakuar për kërcellin.

2.  Skiconi gjethet dhe lulen e tulipanit.Meqënëse tulipani i ka gjethet e gjata atëhere vizatoni 3 vija të lakuara të gjata.

Ndërsa për lulen vizatoni 2 petale para rrethit dhe 1 petal mprapa.

3.  Skiconi vendodhjen e nënpetlave dhe trashini gjethet .

4.  Me një laps vizatoni vijat bazë të kërcellit, petaleve, dhe vizatoni nënpetlën duke I rënë sipër lapsit të parë.Fshini me gomë pjesën e padëshiruar.

5.  Vizatoni vijat kryesore të gjetheve sikurse mësipër.

6.  Vizatoni vija shtesë për detaje në gjethe dhe petale.

7.  Ngjyroseni tulipanin.

Total 119 Votes
6

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?