Si të vizatojmë një lule normale

24171

1.  Vizatoni një rreth në  mes të faqes.

2.  Vizatoni një rreth më të madh me qëndër rrethin e vogël.

3.  Vizatoni petalet e lules të harkuara duke përdorur rrethin si orientim.

4.  Vazhdoni të vizatoni petale sikur ato të sillen rrotull rrethit.

5.  Vizatoni petalet e tjera në hapësirat e mbetura bosh.

Nuk është e thënë që të kenë të njejtën gjatësi.

6.  Vizatoni kërcellin dhe gjethet me vija të harkuara.

7.  Shtojini detajet tek gjethet për ti bërë të duken më reale.

8.  Bjerini me një laps të mprehur mirë vijave kryesore dhe fshini me gomë vijat e padëshiruara.

9.  Ngjyroseni sipas dëshirës.

Total 171 Votes
26

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?