Si të bëjmë kompjuterin të flasi gjithçka që shkruajmë

947

1.  Shtypni  Start dhe hapni Notepad-in.

2.  Kopjoni kodin e mëposhtëm dhe Hidheni në notepad.

Dim message, sapi
message=InputBox(“What do you want me to say?”,”Speak to Me”)
Set sapi=CreateObject(“sapi.spvoice”)
sapi.Speak message

3.  Në notepad shkoni tek “File”, “Save as”.

4.  Shkruani emrin qe dëshironi ta emërtoni bashkë me “.vbs” në fund dhe klikoni “Save”

5.  Klikojeni dhe shkruani cfarë të deshironi në kuti dhe kompjuteri juaj do të flasi.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?