Si të jemi më të pranishëm me familjen

940

1­.  Refuzoni ndonjëherë shoqërinë.

Të kalosh kohë me shoqerinë është mjaft bukur por daljet e shpeshta me ta sjellin neglizhencë ndaj familjes. Nëse shokët tuaj ju kërkojnë të dilni mund dhe ti refuzoni ndonjëherë për të krijuar kohë për familjen.

2.  ­Përfshi vëllezërit tuaj në aktivitete të ndryshme.

Telefonojini vëllait/motrës tuaj që ju doni të shkoni të shikoni një film apo të bëni një aktivitet tjetër që këta e adhurojnë. Ju jo vetëm që do ti bëni të lumtur por dhe do të fitoni respektin e tyre.

3.  Planifikoni një aktivitet familjar.

­Bëni plane me prindërit tuaj për të shkuar në ndonjë aktivitet ose blini bileta për një udhëtim , koncert.

Ju dhe mund ti suprizoni ata.

5.  ­Jini korrekt me oraret.

Nëse  keni lënë takim me prindërit atëherë mundohuni të jeni sa më korrekt me ta. Korrektesa është shenjë që ju mendoni për ta.

6.  Telefonojini sa më tepër familjes edhe në momente që mund të jeni të zënë.

Kjo bën që ju ti ruani lidhjet tuaja dhe ti jepni përshtypjen familjes që ju mendoni çdo moment për ta.

 

7.  Gatuani sëbashku.

Për meshkujt kjo mund të jetë më e vështirë se për femrat por të gatuash me familjen është një sfidë më vete dhe një kënaqësi e madhe. Kot nuk thonë dashuria fillon nga stomaku

 

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?