Si të shikojmë filma dhe seriale HD në kompjuter falas

1886

Instalimi

1.  Gjejmë programin.

Në fillim duhet të shkarkojmë programin që na e bën të mundur shikimin e filmave dhe serialeve online HD dhe falas.

Hapni internetin dhe shkoni në faqen zyrtare të programit për ta shkarkuar atë.

 

2.  Shkarkojmë programin.

Mbasi kemi shkuar në faqen zyrtare, klikojmë “Download”.

 

3.  Presim shkarkimin.

Klikimi i “Download” do të na çoj në një faqe tjetër dhe do të filloj të shkarkohet vetë. Presim të shkarkohet dhe e hapim.

 

4.  Instalojmë programin.

•  Klikojmë “Next”.

 

•  Klikojmë “I Agree”.

 

•  Presim Instalimin.

 

•  Klikojmë “Finish” dhe programi do të hapet.

 

5.  Konfigurojmë programin.

Kur hapim programin për herë të parë duhet të klikojmë “I Accept”.

 


Filma

 

1.  Hapim filmin.

Në faqe të parë do të dalin fimat më të fundit, zgjedhim filmin që dëshirojmë të shohim dhe e klikojmë atë.

 

2.  Shohim filmin.

•  Kur të hapin një film, para se ta shohim mund të zgjedhim cilësine e saj tek “720p – 1080p”, dhe titrat tek “Subtitles”, më pas klikojmë “Watch Now” për ta parë.

 

•  Presim 2-3 minuta (varet nga cilësia e videos) deri sa të fillojë.

 

3.  Shijojmë filmin.

 


Seriale

 

1.  Hapim serialin

Për të shkuar tek serialet duhet të klikojmë “TV Series” në krye të programit dhe ashtu si tek filmat zgjedhim serialin që dëshirojmë të shohim dhe e klikojmë atë.

 

2.  Shohim serialin.

•  Kur të hapim një serial, duhet të klikojme sezonin dhe pjesën qe duam të shohim, zgjedhim cilësine e saj tek “480p – 720p” dhe më pas klikojmë “Watch Now” për ta parë.

•  Presim 2-3 minuta (varet nga cilësia e videos) deri sa të fillojë.

 

3.  Zgjedhim titrat dhe shijojmë pjesën.

Sikundër tek filmat, titrat e serialeve nuk mund ti zgjedhim në faqen kryesore por mbasi ta hapim atë.

 

 

 

Shikim të këndshëm!!!


•  Për të kërkuar filmin apo serialin tuaj të preferuar keni funksionin “Search” sipër në të djathtë.

•  Për të hapur përsëri programin klikojmë ikonën që ajo ka nxjerr në Desktop.

Total 1 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?